SCHULTZ&LARSEN

Schultz  & Larsen är något så ovanligt som en dansk tillverkare av studsare, ljuddämpare och customvapen. Företaget registrerades i januari 1919 av Hans Schultz och hans svärson Niels Larsen , och sköttes senare av Larsens son Uffe Schultz Larsen . Alla tre var olympiska skyttar med Niels som vann fem medaljer 1912–1924. Deras berömmelse som tävlingsskyttar bidrog till att öka populariteten för deras verksamhet – Schultz & Larsen-gevär var traditionellt kända för sin noggrannhet och högkvalitativa Schultz & Larsen-pipor. För närvarande ägs företaget av Morten Krogh.


Micro och Mini Ljuddämpare Schultz & Larsen frontmonterad minidämpare tillverkas för minsta kaliber.Ljuddämparen är dimensionerad så att den fyller och väger så lite som möjligt samtidigt som den ger en bra dämpning.

Ultra Venom Den ultimata moderatorn för dig som vill ha det bästa av det bästa. Ultra Venom är konstruerad med den senaste ljuddämparteknologin och bryter med de traditionella moderatortyperna. Moderatorns inre kärna är gjord av höghållfast aluminium i ett enda stycke. Denna speciella konstruktion tillåter projektilen att vara närmare hålet genom ljuddämparen, så att drivgasen löper symmetriskt och betydligt effektivare än i andra ljuddämpare.

Venom. Den ultimata ljuddämparen för dig som vill ha det bästa av det bästa. Venom är konstruerad från den senaste tekniken inom ljuddämpare och bryter med de traditionella ljuddämpartyperna. Ljuddämparen är tillverkad av höghållfast aluminium med en kärna i ett stycke. Och just denna struktur gör att projektilen kan komma närmare hålet i ljuddämparen, så att pulvergasen körs symmetriskt och betydligt effektivare än i andra ljuddämpare. Venom finns både som teleskop och frontmonterad och i båda versionerna med Duo-Brake, som verkligen kommer till sin rätt. Med Venom ljuddämparen får du maximal ljudreduktion, minimal rekyl och superprecision.

Ultradome är en ljuddämpare speciellt designad för jakt. Det är den tunnaste ljuddämparen i den populära "Dome"-serien. En mycket effektiv jaktdämpare med hög prestanda och låg vikt. Ultradome är ett nöje att skjuta med och ger dig en mycket bättre jaktupplevelse. Den stora rekyldämpningen ger ökad precision och gör dig till en ännu bättre skytt. Ultradome har en inbyggd Duo-Brake och finns i både teleskopisk och frontmonterad version. Ljuddämparen rekommenderas endast för standardkaliber och kortare skottserier, på grund av dess låga vikt.

Superdome IR En fantastisk allroundljuddämpare som gör sig bra på både jakt och skjutbana. En storsäljare som kan rekommenderas för både standard kaliber och magnum kaliber. Det är en trevlig kompromiss mellan storlek, ljuddämpning och vikt. Ljuddämparens helt symmetriska konstruktion gör att chansen till ökad precision och minimal skottavvikelse är optimal. Dessutom har alla våra ljuddämpare så mycket rekyl att de är ett nöje att använda. Det gör också att du snabbt blir en bättre skytt. Superdomen har inbyggd Duo-Brake och finns både som teleskop och frontmonterad.

Thunderdome riktas till skytten som vill skjuta långa skott eller som använder stora Magnum-kalibrar. Ljuddämparen är en av de starkaste och mest effektiva dämparna på marknaden. Thunderdome ger optimal värmeupplösning och rekyldämpning. Den rekommenderas för både standardkalibrar och magnumkalibrar. Thunderdome är det kompromisslösa valet jämfört med alla parametrar, förutom vikten. Ljuddämparens helt symmetriska struktur gör chansen till ökad precision optimal. Dessutom har alla våra ljuddämpare så mycket rekyldämpning att de är ett nöje att använda. När du använder Schultz & Larsen Thunderdome kommer du att upptäcka att din noggrannhet förbättras.

Tillagd i varukorgen