Historien om Breda-hagelgevär har sina rötter i en av 1900-talets mest kända industrigrupper i Italien. Sedan dess har Bredas skytte- och hagelgevär blivit en sann ikon inom sportskyttevärlden och i jaktkonsten, och fått en hedersplats i hjärtat hos dem som än idag bevarar sina egna vapen med omsorg och hängivenhet. Breda är historia, det är känslor, det är passion, det är familj.

Breda väcker sina skapelser till liv i vapenhusdistriktet Val Trompia, Brescia, där mästare med lång erfarenhet och superfin smak driver sitt hantverk. De dyrbara dekorationerna är uttänkta och designade av konstnärer och gravörer som skapar suggestiva växtkompositioner, moderna avantgarde-teman, suggestiva faunascener eller till och med graciösa metaforiska figurer, kapabla att ge Breda-hagelgevär en raffinerad och elegant stil, alltid igenkännbar och med stor effekt . Förstklassiga material, oklanderligt mekaniskt utförande och toppmodern montering är fördelarna med en produktion med högt mervärde som kännetecknar varumärket Breda för tillverkning av skytte- och jakthagelgevär. När råvarorna väl har valts fortsätter hantverkarnas experthänder med den mekaniska bearbetningen och ytbehandlingarna för att skapa en högpresterande produkt.

TITANO SERIEN

TITANO är det halvautomatiska hagelgeväret för jaktändamål som gör det mesta av tröghetsenergin, vilket säkerställer maximal tillförlitlighet och enkel användning, samt perfekt balans i kombination med den naturliga sikthastigheten som kommer från korrekt studie av vikter.

Alla Titano modellerna leveras i ABS-box med 5 choker, nyckel och stål testade, finns att få i piplängd: 61cm, 66cm, 71cm och 76cm och alla i kalibern 12/76.

ASTRO SERIEN

ASTRO är förfadern till serien av halvautomatiska hagelgevär från Breda.

ASTRO har valts än idag för sin traditionella och väsentliga linje, och har en lättlegeringsmottagare som är bearbetad av ett massivt ämne av ergal som gör den mycket praktisk.

I sin syntetiska version i teknopolymer uttrycker Astro bäst sina egenskaper av mångsidighet och anpassning; den primära och praktiska finishen gör den idealisk för användning även under svåra förhållanden.

Görs i kalibern 12/76 och i piplängd; 61cm, 66cm, 71cm och 76cm.

B3.5SM SERIEN

B3.5SM är byggd med de mest effektiva teknologierna som säkerställer de bästa mekaniska lösningarna och färdigheterna. Den har använts på den tuffaste jaktplatsen i världen och den är lämplig under alla jaktförhållanden. Den svarta versionen är startversionen av en härlig linje!

XANTHOS SERIEN

Xanthos är idag det enda halvautomatiska hagelgeväret som är helt tillverkat av stål, men geväret förblir otroligt lätt (lika lätt som en semi-auto tillverkad av legering). Tröghetsrörelsesystemet är effektivt kombinerat med Bredas överlägsna blocklåsningssystem som kombinerar enkel funktionalitet och en hög nivå av vapensäkerhet.

ECHO SERIEN

Sober stil och bra karaktär för ett hagelgevär med lätt ram och oupptäckt motstånd. Valnötsstock och förstock har en markant ergonomi, den mjuka touchen förbättrar skytteupplevelsen och lådan i ett stycke poleras manuellt och borstas för att få en satineffekt innan den dekoreras fint.

Sidan under uppbyggnad, produkter kommer snart.

Tillagd i varukorgen