Jaktbutik i Skåne

Sakab är Din lokala jaktbutik i Skåne, jaktbutiken ligger cirka 6km utanför Simrishamn i natursköna Tommarp. Sakab har förnärvarande tio egna agenturer inom jakt- och sportskytte, vissa både i Sverige och Danmark. Sakabs mål är att tillgodose det lokala behovet hos jägare och sportskyttar samt att anpassa sortimentet efter det lokala behovet.

Sakab säljer ett brett sortiment av jaktvapen både för den nyutexaminerade som den mer erfarne jägaren. Sakab tillhandahåller även ett brett sortiment av jakt- och övningsammunition från kända tillverkare. Att välja rätt optik för den jakt Ni som kund tänkt bedriva är inte alltid helt enkelt. Vi på Sakab hjälper Er gärna att välja rätt optik. Sakab tillhandahåller optik i alla prisklasser. Att klä sig rätt under jakten är extremt viktigt, inte minst den funktionella delen. Hos Sakab kan Ni välja jaktkläder för alla typer av jakt, oavsett årstid.
 

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner
Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

COVID-19

Till våra kunder & partners,

Den senaste tiden turbulens på marknaden har inte undgått någon. Vår bransch går fortsatt relativt bra och så även Sakab vilket vi är tacksamma för. Dock finns avsevärda leveransproblem som dessvärre ser ut att öka, Vi vill även försäkra er om att Sakab står väl rustade för att hantera eventuella kommande problem både avseende förändringar i efterfrågan och avseende våra inköp.

Valutautvecklingen slår dock hårt mot importerande bolag idag då SEK tappat väsentligt mot USD och EUR med 6-10% senaste tiden, en utveckling som inte ser ut mildras inom överskådlig tid. På Sakab har vi funderat länge och väl hur vi skyddar oss mot denna utveckling och samtidigt bibehåller ett konkurrenskraftigt erbjudande. Vi har även involverat ett antal av våra partners i dessa diskussioner och då vi har varit relativt restriktiva med prisökningar under en tid har vi dagsläget beslutat att justera våra priser från den 1 april ut efter rådande EUR-kurs vilket kan påverka priset i båda riktningar detta gäller i avvaktan på hur utvecklingen ser ut närmaste tiden.

Det är vår förhoppning att ni finner denna ökning både rimlig och hanterbar.

Hälsningar, Rickard Stålring SAKAB

Jakt

Hos Sakab hittar Ni all utrustning Ni behöver för att bedriva jakt. Oavsett om Ni är nybörjare eller rutinerad jägare har Sakab utrustning för Dig.

Hos Sakab får Ni vapnet servat, gängat pipan vid köp av ljuddämpare eller kikaren rätt monterad.

Sakab ser även till att vapnet passar kunden, tyvärr jagar många jägare med vapen som helt enkel inte stämmer i kolvlängd eller höjd.

 

Sportskytte

Sakab har vi god erfarenhet av olika skyttediscipliner. Sakab hjälper Er att välja rätt vapen för den disciplin Ni ska skjuta.

Sakab ger även tips och råd om vilken ammunition Ni bör välja till det vapen Ni valt.

Laddar Ni själva hjälper gärna Sakab till med de erfarenheter vi har inom handladdning. Sakab säljer laddutrustningar från flera kända tillverkare.

 

Nyheter

Fler nyheter