.

Jaktbutik i Skåne

Sakab är Din lokala jaktbutik i Skåne, jaktbutiken ligger cirka 6km utanför Simrishamn i natursköna Tommarp. Sakab har förnärvarande tio egna agenturer inom jakt- och sportskytte, vissa både i Sverige och Danmark. Sakabs mål är att tillgodose det lokala behovet hos jägare och sportskyttar samt att anpassa sortimentet efter det lokala behovet.

Sakab säljer ett brett sortiment av jaktvapen både för den nyutexaminerade som den mer erfarne jägaren. Sakab tillhandahåller även ett brett sortiment av jakt- och övningsammunition från kända tillverkare. Att välja rätt optik för den jakt Ni som kund tänkt bedriva är inte alltid helt enkelt. Vi på Sakab hjälper Er gärna att välja rätt optik. Sakab tillhandahåller optik i alla prisklasser. Att klä sig rätt under jakten är extremt viktigt, inte minst den funktionella delen. Hos Sakab kan Ni välja jaktkläder för alla typer av jakt, oavsett årstid.
 

Wasa Kredit - en trygg finansieringspartner
Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.

Sakab har vi god erfarenhet av olika skyttediscipliner. Sakab hjälper Er att välja rätt vapen för den disciplin Ni ska skjuta.

Sakab ger även tips och råd om vilken ammunition Ni bör välja till det vapen Ni valt.

Laddar Ni själva hjälper gärna Sakab till med de erfarenheter vi har inom handladdning. Sakab säljer laddutrustningar från flera kända tillverkare.

 

Hos Sakab hittar Ni all utrustning Ni behöver för att bedriva jakt. Oavsett om Ni är nybörjare eller rutinerad jägare har Sakab utrustning för Dig.

Hos Sakab får Ni vapnet servat, gängat pipan vid köp av ljuddämpare eller kikaren rätt monterad.

Sakab ser även till att vapnet passar kunden, tyvärr jagar många jägare med vapen som helt enkel inte stämmer i kolvlängd eller höjd.

 

Sportskytte

Nyheter

Fler nyheter